A "Gyermek Mosoly" Erdei Iskola és Óvoda Közhasznú Alapítvány közleménye
Szerző: gyerekmosoly | 2012 December. 27 | Címkék: hír, projektek
1 oldal

     Lezárult az Ismerd meg szomszédainkat nevű, gyermekeknek szóló magyar-szerb határon átnyúló európai uniós projekt. A projekt célja az volt, hogy a gyermekek elsajátítsák az előítéletektől mentes gondolkodásmódot, megismerjék egymás kultúráját, szokásait.

tovább
HUSRB/1002/222/024 Nyitókonferencia - Szabadka 2012. 02.18.
Szerző: gyerekmosoly | 2012 Szeptember. 13 | Címkék: alapítvány, hír, projektek
1 oldal

2012 február 18-án megtartottuk a HUSRB/1002/222/024 azonosító számú projekt ünnepélyes nyitórendezvényét és sajtótájékoztatóját, mely keretében a jelenlevők megismerkedhetnek a projekt céljával és a megvalósítás főbb lépéseivel. A rendezvényen részt vettek a partner szervezetek, iskolák, civil szervezetek, médiák képviselői és egyéb érdeklődők a határ mindkét oldaláról. 

tovább
Tábor határok nélkül
Szerző: gyerekmosoly | 2012 Augusztus. 31 | Címkék: hír, alapítvány, rókatanya, etnolife, projektek
1 oldal

Négyszáz gyermek vesz részt az év végéig tartó IPA-projektumban

Javában zajlik az "Ismerjük meg szomszédainkat!" elnevezésű projektum, amely az IPA határon átnyúló program keretében valósul meg az Etnolife Civil Szervezet és a Gyermekmosoly Közhasznú Alapítvány partnerszervezetek együttműködésének révén. Hulló István, a szervezők képviseletében szombaton a Róka-tanyán megtartott sajtótájékoztatón elmondta, az "Ismerjük meg szomszédainkat!" projektummal a fiatalokat célozzák meg, hogy a megszervezett táborok alatt a délmagyarországi és észak-bácskai általános iskolások megismerjék a másik hagyományait, a régió kulturális és történelmi értékeit, emlékeit, illetve a természeti szépségeket és a természetvédelmi területeket.

tovább